High School

Det er en fantastisk spændende tid, når du er mellem 15-18 år. Du er ved at blive voksen, du længes efter frihed, længes efter at stå på dine egne ben, og du har frem for alt stor lyst til at se og opleve verden og prøve kræfter med en anden kultur. Som udvekslingselev har du chancen for at opleve den store verden på egen hånd under trygge forhold og samtidig forbedre dit faglige niveau og blive flydende i værtslandets sprog. Begge dele kommer dig til gode i dit fortsatte skoleforløb i Danmark efter hjemkomst. Rejs efter 9. klasse, 10. klasse, 1.G eller 2. G. eller hvis du er igang med en anden ungdomsuddannelse. Men først og fremmest: Rejs når tidspunktet føles rigtigt for dig, og du lever op til alderskravene - dem kan du tjekke her på vores hjemmeside. Uanset hvornår du rejser, så kommer du styrket hjem til dit fortsatte skoleforløb - både personligt og fagligt.

Du kan læse mere om High School programmerne og om de forskellige destinationer i vores brochure. Den kan du hente herunder lige når det passer dig. Vi skal ikke først have navn og adresse, m.m. for at du for adgang til brochuren: 

DOWNLOAD BROCHURE

Hvad går et udvekslingsophold ud på og er det mon noget for dig? Læs nogle af beretningerne fra vores tidligere elever, klik her.

Ansøgningskrav:
Hvem kan blive udvekslingselev? Læs om kravene til vores udvekslingselever,
klik her.

Direct Placement:
Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv har fundet en værtsfamilie. I må bare ikke være i familie, og værtsmor og værtsfar må ikke begge være danskere, og sproget der tales i familien skal være værtslandets. Vi refunderer efter din hjemkomst kr. 5.000,- hvis du selv kommer med din værtsfamilie, som kan godkendes til programmet og alt går vel under opholdet. En Direct Placement forudsætter at den lokale High School vil optage dig.

  Siw vrtsfam

Ansøgning
Vent ikke for længe, for der er restriktive regler for, hvor gammel udvekslingselever må være for at komme på et High School ophold. Derudover har landene kvoter for, hvor mange udvekslingselever de vil have, og nogle lande bliver hurtigt udsolgt. Generelt gælder det, at jo tidligere du søger jo bedre - så er der også god tid til at finde en værtsfamilie og en High School til dig.

Du kan også allerede nu ansøge om at komme afsted i skoleåret 2018/19 eller senere.

ANSØG NU

Bemærk, der er INGEN tilmeldings- eller interviewgebyr hos MyEducation, ligesom vi heller ikke har skulte gebyrer i form af flyskatter eller lignende.
 

Vil du selv have indflydelse på hvor du skal bo?

I så tilfælde har du følgende muligheder:
  • Direct Placement. Du har selv en værtsfamilie i værtslandet (I må ikke være beslægtede). Godkendes familien og den lokale skole vil optage dig, og der også er en områderepræsentant der kan være der for dig, så er du placeret. Prisen er den samme da det administrative arbejde er nøjagtig det samme.
  • Premium Choice High School, USA. Med dette program vælger du lige netop det skoledistrikt og dermed stat du vil til. Du vælger blandt de skoledistrikter, der har valgt at være med i Premium Choice programmet. Du kan på forhånd orientere dig om de aktiviteter, der er på skolerne i distriktet. Det eneste vi så mangler er, at finde en værtsfamilie i skoles område - det kan garanteres fordi Premium Choice High School er det eneste program, hvor familier får økonomisk tilskud - på de øvrige High School programmer er det forbudt. For at læse mere om Premium High School, klik her.
  • Private High School, USA. Private skoler vil meget gerne optage udenlandske elever, da de kræver betaling. Du kan ønske nogle stater, men vi kan ikke garantere at en familie i området vælger lige netop dig. Du vil få en liste med skoler i forskellige stater og kan prioritere ud fra listen. Vi vil så forsøge at få en familie som passer til din prioritering. Fordelen ved Private High Schools er, at skolerne og klasserne ofte er mindre, hvilket gør det nemmere at få plads på dine foretrukne aktiviteter. Vil du vide mere om Private High School, klik her.


High School

• Introduktion
Ansøgning
 Pris

Go Campus

• Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

• Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

• Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

   

 
  Axeltorv 6, 1. 1609 København V • Tlf: 70 27 30 11 • Mail:info@myeducation.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.