Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ikke selv arrangere mit Au Pair ophold i USA?

Privat arrangerede Au Pair ophold er ikke tilladt ifølge amerikansk lov. Hvis du kender en familie, som du gerne vil over til og arbejde som Au Pair for, kan vi hjælpe dig med visum, fly og tilladelse.

Bemærk også, at der findes mange falske og ikke troværdige Au Pair hjemmesider. Vi kan naturligvis ikke anbefale disse. Seneste eksempel er en såkaldt James L. Clark, der hævder at være Director of International Programs hos vores partner i USA; EurAupair. Det er han ikke, og selvom han er anmeldt til både politiet og American Department of State, som håndhæver dette program, så fortsætter han med at placere Au Pairs hos ikkeeksisterende værtsfamilier og opkræver beløb fra uvidende Au Pairs, der stoler på det er et ordentligt bureau.

Derfor er det sikreste for dig at benytte MyEducation i Danmark, som så sørger for, du får en godkendt og testet værtsfamilie.

Der er masser af familier på Internettet der søger Au Pair - kan jeg ikke bare henvende mig til dem?

Familier, der søger gennem internettet, bryder faktisk amerikansk lov - det ved de fleste familier bare ikke. Den amerikanske kongres har bestemt, at alle Au Pairs SKAL gennem en organisation for at sikre at såvel værtsfamilie som Au Pair er egnet til programmet. Du har ingen mulighed for at sikre dig, at familien er ”ordentlig”, og dit år som Au Pair kan derfor blive et mareridt, foruden, at du risikerer at få indrejseforbud til USA resten af dit liv.

Er det muligt selv at finde værtsfamilie?

Ja, du kan godt selv finde din værtsfamilie. Familien skal blot kontakte EurAupair og fortælle, at de gerne vil have dig som au pair og du skal lave ansøgning igennem os. Derved sørger vi og EurAupair for, at dit au pair ophold følger den amerikanske lovgivning.

Hvordan er værtsfamilierne?

Som regel arbejder begge forældre. Familien består ofte af små børn og ofte babyer (under 2 år). Familierne bor ofte i forholdsvis store huse og har tit 2 biler. Men lad være med at forvente, at du skal over til en meget rig værtsfamilie, som i mange af de amerikanske TV serier. Oftest bor de i forstæder til storbyer som New York, Atlanta, Los Angeles, Seattle osv. Sæt ikke for store forventninger – ellers kan du nemt blive skuffet.

Kan jeg selv vælge, hvilken region jeg vil til?

Nej. Det er familien, som vælger dig. Inden familien modtager dine ansøgningspapirer har vi lavet et grundigt arbejde med at finde de familier, der passer bedst til dig og dine interesser. Det vigtigste er, at du kommer godt ud af det med din værtsfamilie – ikke hvor i USA de bor. Du kan dog i nogle tilfælde have flere familier, der gerne vil have dig, og i sådan et tilfælde vil du selv kunne bestemme, hvilken familie du vil til.

Hvordan ansøger jeg?

Du udfylder ansøgningsskemaet, som du finder her.

Er jeg forsikret under mit ophold?

Ja, med i prisen er der også en rigtig god forsikring​. Vi vil anbefale dig at læse policen inden afrejse, policen finder du lige her.

Jeg har kun arbejdet som babysitter for mine mindre søskende, kan jeg så stadig ansøge?

Nej, det kan du ikke. I din ansøgningspakke skal du have 3 referencer og minimum 2 af dem skal være fra børnepasning - og her tæller familie ikke. Dog kan din erfaring med børn under to år godt være fra at have passet børn du er i familie med - det kan bare ikke være den eneste erfaring du har.

Jeg har endnu ikke noget kørekort, kan jeg så ansøge?

Ja, men det er nødvendigt, at du har taget dit kørekort inden du rejser til USA. Vi kan ikke optage dig, hvis du ikke har kørekort inden din planlagte afrejse.

Vi anbefaler også at du får et internationalt kørekort med på din tur.

Mit engelske er ikke så godt, kan jeg godt ansøge alligevel?

Det er som regel ikke noget problem for danske ansøgere, vi har alle lært engelsk i mange år. Så selv om du ikke har de højeste karakterer i engelsk, vil du klare dig udmærket alligevel.

Kan jeg ansøge for mindre end et år?

Nej. De amerikanske myndigheder, der har godkendt Au Pair programmet har fastsat det til 12 måneder. Der er dog mulighed for at forlænge dit ophold i helt op til 12 måneder, hvis din værtsfamilie og dig er interesseret i det.

Kan unge mænd også ansøge som Au Pair i USA?

Desværre kan vi kun hjælpe drenge/mænd med at komme afsted, hvis de selv finder familie. Men hvis du er en fyr, som selv har fundet en familie i USA, der gerne vil have dig som Au Pair, så ansøg endelig så hjælper vi dig med at få de krævede papirer!

Kan jeg selv bestemme hvornår jeg ønsker at rejse?

Ja, du kan vælge en tidsperiode du ønsker at rejse i, foregår på månedbasis. Vi anbefaler at du er ret åben omkring dette og stiller dig selv til rådighed for afrejse i et par måneder, dette er for at øge sandsynligheden for at du bliver placeret, det skal jo også passe ind i værtsfamiliens planer hvornår du kommer derover. Se også Hvor lang tid skal jeg vente på at få en familie i USA?

Hvor lang tid skal jeg vente på at få en familie i USA?

Det er meget forskelligt. Som regel vil du have en familie 1-3 måneder før du har ønsket at rejse.

Hvornår skal jeg søge visum?

Efter at du har fundet dig en værtsfamilie så vil du modtage information om din visumansøgning, og derudover så sidder vi klar til at hjælpe dig hvis der skulle være spørgsmål i denne sammenhæng.

Skal jeg betale skat af min indkomst?

Det er der en mulighed for. Alt afhængig af din ankomst til USA og hvor meget du har tjent kan du være forpligtiget til at betale skat i USA. Din community counselor vil kunne vejlede dig omkring dette.

Skal jeg flyve derover alene?

Som udgangspunkt ja, det kan selvfølgelig være der er andre danske Au Pairs der skal derover samtidig med dig. I det tilfælde informerer vi jer herom, så kan I kontakte hinanden hvis I skulle have lyst til at følges på turen. 

I vil selv skulle stå for at sidde sammen på flyet.

Hvad gør jeg hvis min bagage ikke kommer frem?

I første omgang skal du selvfølgelig melde det til flyselskabet i lufthavnen. Du er heldigvis forsikret såfremt dette skulle ske, så du har lov til at købe de nødvendigheder du måtte have brug for, dine udgifter må gå op til $100 om dagen. Husk at gemme dine kvitteringer for at få dine udgifter dækket.

Kan jeg selv vælge om jeg vil studere under mit ophold?

Nej, du er på et udvekslingsprogram hvorfor du skal tage et/flere fag mens du er Au Pair. Det kræves at du får noget kulturelt udbytte af det fag du tager, men du vil med garanti kunne finde noget der interesserer dig da listen med fag er meget omfattende. Det er din værtsfamilie der betaler for din skoling med op til $500.

Hvad sker der, hvis jeg får hjemve - kan jeg rejse hjem igen?

Du skal være helt på det rene med, at du skal være væk i et år. Man vil altid få hjemve på et eller andet tidspunkt, men det går over igen, brug dit netværk i USA til at få det snakket igennem, det hjælper meget at få talt om det. Vi har lovet familien, at du bliver der minimum et år, derfor skal du også kunne love os det samme. Hvis du alligevel tager hjem før der er gået et år skal du selv stå for at betale flytransport hjem

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk