Vi søger værtsfamilier til...

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Federica fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Federica kommer fra Norditalien og bor sammen med sine forældre, bedsteforældre og en yngre bror. Hun har også en storebror, som i øjeblikket er på High School i Canada. Familien holder meget af dyr og har i øjeblikket to hunde, som Federica tager sig af.

Federica beskriver sig selv som en meget sporty pige og derfor kan hun også godt lide at leve sundt, med masser af grøntsager og frugt. Siden hun var 6 år gammel har hun dyrket svømning, specielt er hun meget optaget af synkronsvøvmning. For at blive rigtig dygtig til denne sportsgren dyrker hun også en del fitness, work-out, for at holde sig i form.

Hun giver også udtryk for, at hun godt kan lide at hjælpe andre, så derfor laver hun et stykke frivilligt arbejde på et hjem for handicappede én gang om ugen. Det med at hjælpe andre kommer også til udtryk i, at hun har lært sig selv lidt tegnsprog, da hun på et tidspunkt gik i klasse med en døvstum pige og gerne ville hjælpe hende.

Den skole, som Federica går på, har fokus på kunstneriske fag, drama og videoproduktion. Hun valgte denne skole, fordi hun elsker musik, drama, tegning og dans.

Alt i alt en pige med både sportlige og kreative evner der glæder sig til at blive en del af en dansk familie.

Hvis Frederica kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Gaia fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Gaia bor på Sardinien sammen med sine forældre og en kat. De bor i et stort hus med en dejlig have. Gaia har også en storesøster, men hun bor ikke længere hjemme, men de to har et meget nært forhold til hinanden og selvom de ikke bor sammen længere, snakker de meget sammen som rigtig gode venner.

Hun bor tæt på skolen, så hun kan faktisk gå i skole sammen med sine venner. Hun er meget interesseret i engelsk og holder også meget af matematik, så derfor går hun på en skole, som også har megen fokus på naturvidenskabelige fag.

Gaia beskriver sig selv som en meget beslutsom og ambitiøs pige. Hun er meget udadvendt og elsker at møde nye mennesker.

Hun er vild med at spille fodbold, har spillet siden hun var lille. Hun har også spillet volleyball i nogle år og gør det stadigt. Hun kan også rigtig godt lide at tage billeder og videoer, så hun ikke glemmer sine oplevelser.

Som mange italienere elsker hun mad, især pizza og pasta, og hun lover at øve sig i at lave mad, så hun kan lave noget rigtig italiensk mad til sin nye danske familie.

Hvis Gaia kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.