Vi søger værtsfamilier til...

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Federica fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Federica kommer fra Norditalien og bor sammen med sine forældre, bedsteforældre og en yngre bror. Hun har også en storebror, som i øjeblikket er på High School i Canada. Familien holder meget af dyr og har i øjeblikket to hunde, som Federica tager sig af.

Federica beskriver sig selv som en meget sporty pige og derfor kan hun også godt lide at leve sundt, med masser af grøntsager og frugt. Siden hun var 6 år gammel har hun dyrket svømning, specielt er hun meget optaget af synkronsvøvmning. For at blive rigtig dygtig til denne sportsgren dyrker hun også en del fitness, work-out, for at holde sig i form.

Hun giver også udtryk for, at hun godt kan lide at hjælpe andre, så derfor laver hun et stykke frivilligt arbejde på et hjem for handicappede én gang om ugen. Det med at hjælpe andre kommer også til udtryk i, at hun har lært sig selv lidt tegnsprog, da hun på et tidspunkt gik i klasse med en døvstum pige og gerne ville hjælpe hende.

Den skole, som Federica går på, har fokus på kunstneriske fag, drama og videoproduktion. Hun valgte denne skole, fordi hun elsker musik, drama, tegning og dans.

Alt i alt en pige med både sportlige og kreative evner der glæder sig til at blive en del af en dansk familie.

Hvis Federica kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Sasha fra USA – 18 år – ankomst august 2018

​Sasha er 18 år og kommer fra USA. Hun bor i landlige omgivelser udenfor byen sammen med sine forældre og tre brødre. Hendes far er landmand og de har på gården også nogle kæledyr, som Sasha holder meget af. De har to hunde, to katte, nogle høns og geder.

Sasha elsker musik og spiller i skoleband. Hun deltager i en slags pigegarde, hvor hun spiller trommer og hun er også med i et jazzband, hvor hun spiller keyboard. Når hun ikke spiller musik kan hun også godt lide at danse og lytte til musik – mange forskellige genrer som f.eks Hip Hop, Rap, Country og flere andre. Hun kan også godt lide at skrive små historier og læse.

Èn af grundene til at Sasha gerne vil til Danmark som udvekslingselev er, at de i hendes hjem selv har været værtsfamilie for flere danske elever og derfor kunne hun godt tænke sig at lære lidt mere om dansk kultur og vil rigtig gerne lære dansk sprog.

Hvis Sasha kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation  -  Alle rettigheder forbeholdes.