Vi søger værtsfamilier til...

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Lisa fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Lisa kommer fra en lille landsby på østkysten af Sardinien. Hun kommer fra en familie bestående af mor og far og to søskende. Begge søskende bor ikke hjemme længere, da de studerer på universitetet. I hjemmet har de desuden to katte.

Hun beskriver sig selv som en rigtig sportspige. Hun har dyrket mange forskellige sportsgrene, som f.eks volleyball, ridning, svømning og ballet. Den sportsgren som hun har været mest optaget af er dog ”artistic gymnastic”, en slags rytmisk gymnastik, som hun bruger rigtig meget tid på.

Udover gymnastik bruger Lisa også tid på at lytte til musik, og spiller selv piano og har også sunget lidt i skolen.

Lisa og familien har også rejst rigtig meget, hun har flere gange været i USA og har været i Nordafrika, Asien, Det Caribiske Hav og flere lande i Europa. På den måde synes hun, at hun har lært rigtig meget om andre kulturer.

Hun glæder sig rigtig meget til at komme til Danmark !

Hvis Sara kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Lucia fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Lucia kommer fra en familie i NordItalien. Familien består af far og mor og tre mindre søskende, tre drenge på 13, 10 og 8 år. Familien bor i en lille by, ikke tæt på havet, men tæt på bjergene, hvor de kan lave ture op om vinteren for at stå på ski. I den lille by er der også en skøjtebane om vinteren og her nyder Lucia også at være.

Familien har også en stor have, så derfor har de også plads til forskellige kæledyr – tre hunde, to dejlige katte og en skildpadde.

Lucia elsker at læse, tegne, lytte til musik, dyrke sport og hænge ud med vennerne. I det sidste stykke tid har hun også opdaget, at det er meget spændende at tage billeder – i det hele taget en meget nysgerrig, kreativ, social, sporty og aktiv pige. Hun lever gerne efter filosofien ”carpe diem” – grib nuet og nyd hver dag.

I cirka 5 år har hun været spejder og det nyder hun også rigtig meget – er spændt på at høre og måske opleve lidt af spejderlivet i Danmark.

I skolen har hun mange forskellige fag, hendes bedste fag er engelsk og fysik – hun elsker sprog.

Lucia har besøgt København for nogle år siden og hun blev meget forelsket i landet, dets kultur og befolkningen, så nu vil hun rigtig gerne være en del af en dansk familie.

Hvis Lucia kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Maria fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Maria kommer fra det nordlige Italien og bor sammen med sine forældre. Hun har også en storesøster på 25 år, som arbejder i Jordan. Familien har en kat og Maria er meget glad for dyr.

Hun går på en skole, som har megen fokus på naturvidenskabelige fag, specielt fysik og kemi på højt niveau. Hun holder også rigtig meget af andre fag som filosofi, engelsk og italiensk litteratur – i det hele taget elsker hun at lære not nyt.

Hun beskriver ikke sig selv som en sporty person, men elsker dog flere udendørs aktiviteter. Sammen med sin familie har hun været på flere hiking ture, bl.a i USA i nogle Nationalparker, i England og i Spanien, hvor de har gået ca. 300 km langs den spanske nordkyst. Når det ikke er de lange ture hun er på, bliver det ofte til vandreture i bjergene eller gåture i de omkringliggende skove.

Andre interesser handler om en stor passion for musik, både at lytte til musik og spille lidt guitar. Hun kan også godt lide at skrive og udtrykke sine følelser på denne måde, sommetider en drøm om at blive forfatter en dag, men intet er sikkert endnu.

Hun besøgte på et tidspunkt København sammen med sin familie og blev forelsket ikke blot i dansk mad som f.eks smørrebrød, men også i den danske kultur og det danske klima.

Glæder sig meget til at lære dansk sprog og blive en del af dansk kultur.

Hvis Maria kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Sara fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Sara bor i en lille by i den nordlige del af Italien, tæt på havet. Hun bor sammen med sine forældre og sin lillesøster. Om sommeren kan familien godt lige at være ved havet, men tager også op i bjergene for at campere eller de besøger store byer og ser på museer.

Sara og hendes mor elsker at lave mad, hun laver mad til sin søster et par gange om ugen. Hendes mor kommer fra en meget stor familie, så Sara har mange fætre og kusiner rundt om i Italien. Hendes far er meget sportslig og Sara og ham konkurrerer ofte i, hvem der er bedst i forskellige discipliner. Sara elsker at stå på ski og efter en lang dag i kulden at komme tilbage i varmen og drikke varm kakao.

I fritiden kan Sara rigtig godt lide at gå til dans, hun har dyrket moderne og rytmisk dans, men har nu holdt en pause. Hun elsker at være spejder, hvor de laver frivilligt arbejde og tager på hike i bjergene, sommetider sejler de i kajak eller kanoer. Hun synes, at det at være spejder giver hende mulighed for at være sammen med mange venner og også møde nye. Hun har været leder for en lille gruppe af spejdere, som tog til Portugal og var privat indkvarteret.

I skolen går hun på en skole, hvor der er meget fokus på de humanistiske fag og hun holder meget af filosofi, italiensk og engelsk, men er også vild med matematik. Hun har mange lektier for, men har også tid til at være med i et skoleråd, hvor de diskuterer forskellige emner i skolelivet og arrangerer fester.

Hun glæder sig til at opleve den danske kultur og blive en del af en dansk familie.

Hvis Sara kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Margherita fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Margherita kommer fra en familie bestående af far, mor og to ældre søskende. Hendes to ældre søskende på 19 og 21 år er flyttet hjemmefra og læser på universitetet. Margherita savner dem tit, da hun ikke er vant til at være enebarn. I familien har de også 3 katte og en hund, og faderen har en lille gård med køer, grise og høns og der hjælper Margherita også tit til i weekenden.

I skolen kan Margherita bedst lide engelsk og tysk – hun har haft engelsk i 11 år og tysk i 6 år. Hendes skole har meget fokus på naturvidenskabelige fag og hun har mange lektier for.

I sin fritid elsker Margherita at bage kager!! Det er en stor hobby for hende både at bage traditionelle italienske kager, men også at prøve nye. Sommetider bager hun kager til større selskaber. Hun kan også godt lide at være sammen med sine venner i fritiden.

Hun har rejst en del sammen med sin familie – elsker at rejse! De har besøgt Ægypten, Scotland, Østrig, Cuba, Norge og Finland.

Nu glæder hun sig til at blive en del af en dansk familie og lære den danske kultur at kende og møde mange nye mennesker.

Hvis Margherita kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Federica fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Federica kommer fra Norditalien og bor sammen med sine forældre, bedsteforældre og en yngre bror. Hun har også en storebror, som i øjeblikket er på High School i Canada. Familien holder meget af dyr og har i øjeblikket to hunde, som Federica tager sig af.

Federica beskriver sig selv som en meget sporty pige og derfor kan hun også godt lide at leve sundt, med masser af grøntsager og frugt. Siden hun var 6 år gammel har hun dyrket svømning, specielt er hun meget optaget af synkronsvøvmning. For at blive rigtig dygtig til denne sportsgren dyrker hun også en del fitness, work-out, for at holde sig i form.

Hun giver også udtryk for, at hun godt kan lide at hjælpe andre, så derfor laver hun et stykke frivilligt arbejde på et hjem for handicappede én gang om ugen. Det med at hjælpe andre kommer også til udtryk i, at hun har lært sig selv lidt tegnsprog, da hun på et tidspunkt gik i klasse med en døvstum pige og gerne ville hjælpe hende.

Den skole, som Federica går på, har fokus på kunstneriske fag, drama og videoproduktion. Hun valgte denne skole, fordi hun elsker musik, drama, tegning og dans.

Alt i alt en pige med både sportlige og kreative evner der glæder sig til at blive en del af en dansk familie.

Hvis Federica kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Gaia fra Italien – 16 år – ankomst august 2018

Gaia bor på Sardinien sammen med sine forældre og en kat. De bor i et stort hus med en dejlig have. Gaia har også en storesøster, men hun bor ikke længere hjemme, men de to har et meget nært forhold til hinanden og selvom de ikke bor sammen længere, snakker de meget sammen som rigtig gode venner.

Hun bor tæt på skolen, så hun kan faktisk gå i skole sammen med sine venner. Hun er meget interesseret i engelsk og holder også meget af matematik, så derfor går hun på en skole, som også har megen fokus på naturvidenskabelige fag.

Gaia beskriver sig selv som en meget beslutsom og ambitiøs pige. Hun er meget udadvendt og elsker at møde nye mennesker.

Hun er vild med at spille fodbold, har spillet siden hun var lille. Hun har også spillet volleyball i nogle år og gør det stadigt. Hun kan også rigtig godt lide at tage billeder og videoer, så hun ikke glemmer sine oplevelser.

Som mange italienere elsker hun mad, især pizza og pasta, og hun lover at øve sig i at lave mad, så hun kan lave noget rigtig italiensk mad til sin nye danske familie.

Hvis Gaia kunne passe ind i lige jeres familie, tag endelig kontakt til Birgit på: Birgit@myeducation.dk

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation  -  Alle rettigheder forbeholdes.