Hvorfor tage på High School udveksling i udlandet

Som 15-18 årig er der typisk fart på - du vil det hele og det kan kun gå for langsomt. Du er nysgerrig på livet udenfor, du længes efter nye græsgange og mest af alt kan du ikke vente med at stå på egne ben og den frihed der hermed følger.
På et High School ophold med udveksling i udlandet får du en enestående chance for at opleve en ny verden på egen hånd, under trygge forhold. Et nyt land, en ny kultur og et nyt folkefærd venter på dig - du skal bare bestemme dig for, hvor i verden du gerne vil hen. 


Derudover, bliver du med et år som High School elev mere moden, dit faglige niveau bliver forbedret og du bliver flydende i et fremmedsprog. Alt sammen noget, der vil gavne dig i dit videre skoleforløb i Danmark.

Et år i udlandet

Et ophold med udveksling i udlandet på High School starter typisk i august/september og slutter maj/juni. Så det vil godt og vel være 10 måneder, hvor du skal være væk hjemmefra, og det skal du selvfølgelig være forberedt på. Det kræver en stor portion modenhed at skulle omstille sit liv til pludselig at leve under nye vilkår og samtidig være væk fra dem, man holder af. Men hvis du er åben og omstillingsparat og samtidig gerne vil modnes og udfordres, så er MyEducation High School ophold programmet den helt rigtige løsning til at hjælpe dig på vej til at blive voksen.


Chancen for at tilbringe et år på High School skal du gribe, når den er der, for muligheden kommer aldrig igen. En rejse starter med det første skridt – at tage beslutningen. Det kræver mod, du skal overskride nogle grænser, og samtidig vil du finde nye. Men når det er sagt, så vil du komme hjem fra et år på High School med en personlig erfaring, som vil gavne dig resten af livet. Du vil være vokset med de udfordringer, du har mødt. Du vil føle en stor tilfredshed over have at grebet muligheden mens den var der og have gennemført, hvad der måske vil være dit livs hidtil største udfordring og rejse. En rejse som også er på det personlige plan.

Vi lever i en meget international verden, og du vil opleve, når du kommer ud på arbejdsmarkedet, at der er stor efterspørgsel efter mennesker, der tænker, føler og handler internationalt. Det er ikke tilstrækkeligt at være flydende på et fremmedsprog, man skal også have indsigt i og forståelse for hverdagen og kulturen i andre lande. Og det er ikke noget, man kan læse sig til – det skal opleves på egen krop, og det kommer du i højeste grad til på et High School ophold.​

Ny familie, nye venner og nye bekendtskaber

Udover at du kommer hjem med en større modenhed og selvstændighed, så har du også en masse andre ting med hjem i rygsækken. Du har en helt ny familie, nye venner og bekendtskaber og en stor viden om en anden kultur og andre traditioner.

Din værtsfamilie, er en familie som på helt frivillig basis åbner deres hjem for dig. Uden frivillige værtsfamilier ville programmet slet ikke være muligt. Værtsfamilier findes i alle størrelser og sammensætninger, og ingen type familie er mere rigtig end en anden på udvekslingsophold. Det der er vigtigt, det er, hvordan I har det sammen.


Du skal også starte på en ny skole og her vil du møde størstedelen af dine nye venner: både klassekammerater og holdkammerater, hvis du deltager i sport eller andre fritidsaktiviteter under dit ophold. Alting er sjovere, når man har en ven ved sin side, men venskaber kommer ikke af sig selv. Det kræver, at du selv gør en aktiv indsats. Hvis du er åben og tør kaste dig ud i det, vil du blive belønnet med venskaber og minder for livet.​

Udover at udvide dit netværk bliver du også en del af en ny kultur. For bedst muligt at kunne begå dig hos din værtsfamilie, på skolen og i samfundet må du lære at gøre tingene på deres måde. Du må tage kulturen og sproget til dig. Denne øvelse, og de udfordringer du vil støde på, vil du få stor gavn af resten af dit liv. Du vil have bedre forståelse for og tolerance over for menneskers forskelligheder, kunne se tingene i et nuanceret lys og frem for alt tænke og handle som et internationalt menneske. Dette vil alt sammen gavne dig, når du skal videre i dit uddannelsesforløb og når du senere skal ud på arbejdsmarkedet.

I vores brochure kan du læse meget mere om, hvad det vil sige at være udvekslingselev. Her kan du også læse mere om de lande, du kan komme afsted til med udvekslingsaftaler; samt om de forskellige typer af High School ophold programmer, vi tilbyder. Hent brochuren ved at trykke på nedenstående link.

Download vores High School brochure her

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke. Udfyld ansøgningsskemaet og kom til et gratis og uforpligtende informationsmøde hos os.

uforpligtende high school tilmelding - klik her 

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.