Legatsøgning for High School elever

Legateksperterne siger:

"Legater og stipendium kan bevilges til danske High School elever til dækning af studieudgifter. Der behøver ikke være mere specielle omstændigheder end netop dette, for at kunne modtage legaterne. Mange fonde får hvert år ikke nok ansøgninger til at opfylde deres formål, som ofte er med ordlyden: "Støtte til studerende", "Dække uddannelsesudgifter" og "Legater og stipendier til studierejser". Disse fonde har derfor ligeså meget brug for jer, som I måske har brug for dem."​​

De fleste High School elever opgiver at søge legater eller stipendium, fordi de støder på et utal, som ikke kan søges, da de enten henvender sig til studerende på et højere uddannelsesniveau eller kun kan søges af unge med en bestemt baggrund. Det kan f.eks. være krav om at man kommer fra en bestemt region, en bestemt by, er efterkommer til en navngiven afdød person, har gået på en bestemt skole, etc.

Mange har prøvet at købe diverse legathåndbøger for efterfølgende blot at erfare at  have brugt flere timer på at læse disse bøger igennem uden resultat, fordi de løber ind i ovennævnte forhindringer.

Med den rette løsning og guidning kan legatsøgning og stipendium til High School ophold imidlertid blive en overskuelig opgave. MyEducation kan henvise dig til et firma, hvis medarbejdere er eksperter i legatsøgning. De har tilegnet sig stor viden ved dels selv at have haft succes med at søge og modtage legater og stipendier i forbindelse med deres egne studier, men også via deres hjælp til og rådgivning af unge i forbindelse med deres legatsøgning. Deres erfaring og viden har de omsat til to løsninger, som MyEducations High School elever kan benytte sig af.

Hvis du efter at have været i kontakt med legateksperten ønsker at gøre brug af en af disse løsninger, så skal du IKKE selv til efterfølgende at lede efter legater, der er relevante for dig. Dette arbejde er gjort for dig. Det eneste du skal koncentrere dig om er at lave nogle rigtig gode legatansøgninger. Du skal være opmærksom på, at det ikke er nok at søge et par legater til udveksling, du skal søge mange for at optimere dine chancer.

Kun MyEducation High School elever, som er endeligt optaget hos MyEducation, vil blive henvist til legateksperten.​

Om du vil gøre brug af muligheden er naturligvis op til dig og dine forældre.

Legateksperten kan tilbyde dig to løsninger:

1. Standardpakken: skræddersyet liste med legater du kan søge til High School ophold

2.​ Premiumpakken: skræddersyet liste med legater du kan søge samt rådgivning og korrekturlæsning på ansøgning

For begge løsninger gælder, at du skal udfylde en formular på legatekspertens hjemmeside. Herefter vurderes dit projekt, og du får fremsendt et uforpligtende tilbud. Vælger du at takke ja til tilbuddet, indbetaler du prisen for enten Standardpakken eller Premiumpakken til legatekspertens bankkonto samt sender de supplerende informationer, der kræves for at kunne målrette legatlisten specifikt til dig. Herefter går processen i gang! Mellem 7-12 dage senere modtager du din legat og stipendium liste på e-mail, og denne indeholder mellem 40 og 100 specifikke legater til High School ophold, som legateksperten har fundet til netop dig og din unikke personprofil. Herefter er det blot at gå i gang!

Ved Premiumpakken vil du ud over ovennævnte også få vejledning i at lave et udkast til dine legatansøgninger. Du vil få rådgivning i at sætte ansøgninger ordentligt op og rådgivning i, hvordan du kan målrette dine ansøgninger til de specifikke fonde, der er fundet til dig. Slutteligt afholdes der et online møde med dig, hvor du lærer at søge legater og stipendier målrettet og systematisk.

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.