Plustur & sprog/kultur-kursus

USA

For udvekslingselever til USA er der mulighed for at kickstarte dit udvekslingsophold med en såkaldt Plutur. Plusturen er en fantastisk 5-dags oplevelses- og sightseeing tur i New York, Philladelphia og Washington DC. Læs mere om Plusturen, klik her.

Australien og New Zealand

Alle elever, der skal til Australien eller New Zealand kommer på et kombineret kultur-kursus og sightseeingophold i henholdsvis Sidney og Auckland.

Spanien

Vi anbefaler, at alle elever, der skal til Spanien starter deres ophold med et intensivt sprogkursus inden de rejser videre til deres værtsfamilie. Kontakt os for mere info herom samt pris for kurset.

Frankrig

Alle elever, der skal til Frankrig, kommer på på et intensivt sprog- og kulturkursus i Paris, inden de tager videre til deres værtsfamilie. På dette kursus får du mulighed at finpudse dine franske gloser inden mødet med værtsfamilien og skolen.

Alle elever, som har haft mindre end 2 hele års franskundervisning skal deltage i sprogundervisningen, men vi anbefaler, at alle elever deltager, da det giver en god mulighed for også at lære andre udvekslingselever fra hele verden at kende.

​Italien

​Alle elever, der skal til Italien, kommer på et intensivt sprog- og kulturkursus i Milano, inden de tager videre til deres værtsfamilie. På dette kursus får du muligheden for at finpudse dine italienske gloser inden mødet med værtsfamilien og skolen.

Alle elever, som har haft mindre end 2 hele års italienskundervisning skal deltage i sprogundervisningen, men vi anbefaler, at alle elever deltager, da det giver en god mulighed for også at lære andre udvekslingselever fra hele verdenen at kende. 

Tyskland

Alle elever, der skal til Tyskland, kommer på på et intensivt sprog- og kulturkursus i en by i nærheden af Frankfurt (varierer fra år til år), inden de tager videre til deres værtsfamilie. På dette kursus får du mulighed at finpudse dine tyske gloser inden mødet med værtsfamilien og skolen.

Alle elever, som har haft mindre end 2 hele års tyskundervisning skal deltage i sprogundervisningen, men vi anbefaler, at alle elever deltager, da det giver en god mulighed for også at lære andre udvekslingselever fra hele verden at kende.

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.