Private High Schools USA

MyEducation giver dig mulighed for at komme på Private High School eller kostskole i USA. En fordel ved dette program er bl.a. at skolepladsen er sikret på forhånd til din uddannelse i USA. Det er den, fordi privatskoler tager penge for at optage elever, så de er altid interesserede i at optage elever - også udvekslingselever. 

En anden fordel er, at skolerne og klasserne ofte er mindre. Med færre elever i klasserne er der mere tid til den enkelte elev, og det er nemmere at få plads på de foretrukne aktiviteter og fag. Vælger du Private High School bliver du som oftest hurtigere placeret, da skolen kan sikres allerede inden, vi finder din værtsfamilie.


På det almindelige program skal man først have fundet en familie, herefter have familien godkendt, og først når al godkendelse er på plads, kan man søge optagelse på den lokale skole, som måske siger nej, hvorefter processen starter om igen i et andet område eller en anden stat. Mange tror, at det at finde værtsfamilier er den største udfordring - men det er faktisk skolerne, der er den største udfordring i USA. 

​​Du kan vælge imellem to typer Private High Schools:

1. Private High School Classic:

Vælger du dette program vil du, efter at din ansøgning er modtaget i USA, få tilsendt en liste med 7 - 9 skoler, som vil optage dig. Du skal så lave en top tre prioritering, hvorefter vi vil søge familie ud fra dine prioriteter til din uddannelse i USA.

2. Private High School Preferred:

Med dette program kan du vælge lige præcis den skole i programmet, som du gerne vil gå på. Disse skoler er dyrere, og prisen varierer fra skole til skole. I det traditionelle High School program og i Private High School Classic får værtsfamilie ​IKKE​ penge for, at modtage eleven - det er forbudt på den type visum elever til dette program rejser på. Med private High School Preferred får værtsfamilien betaling (tilskud til kost samt el-/vandforbrug) – den eneste måde, hvorpå det kan sikres, at der er en værtsfamilie til lige præcis den skole og uddannelse i USA, du vælger.

Private High Schools Preferred ligger ofte I attraktive områder, har typisk flere elever og kan tilbyde flere faglige muligheder og fritidsaktiviteter. Er du interesseret i en Private High School Preferred så kontakt os for den nøjagtige pris på den skole du er interesseret i.

​​

Vores specielle brochure for Private High Schools finder du ved at klikke HER

Du kan derudover hente en oversigt over privatskoler der er med i programmet - inklusive priser​​

så går der et lille øjeblik og du får adgang til en Excel fil, som giver det fulde overblik over skolerne. I filen der kommer frem kan du klikke direkte på den oplyste website for skolen og læse nærmere om de enkelte skoler.

Eller du kan kigge rundt på nederstående google map, som du kan klikke rundt på og finde den helt perfekte skole for dig.​

Hvorfor ikke tage et år til Ohio?

Læs mere, om hvor man kan studere i staten Ohio, ved at klikke på billedet herunder

​De private skoler har oftest en bestemt religiøs orientering, hvorfor du vil opleve morgensang og måske bible study (religionsundervisning). Men det skal du ikke lade dig skræmme af. Men stærkt religiøse skoler er ikke med i programmet.

Læs her hvad Christian, en tidligere Private High School elev, har skrevet om sit ophold:

”Selvfølgelig bærer de normale skoletimer præg af, at det er en kristen skole, hvilket vil sige, at lærerne har fokus på at undervise med et bibelsk syn på tingene. Hver time starter med at lærerne spørger ind til om vi har nogle 'prayer requests', hvorefter læreren så starter med at be. Der kan bedes om alt, ingen prayer request er for 'lille' eller unødvendig. Det der er rigtig fedt ved at gå på en privat-/kristenskole er at du virkelig får dannet et godt bånd til dine lærere under din uddannelse i USA. 

Derudover er privatskoler/kristne skoler generelt ikke så store, hvilket gør at man kender alle - og det gør at der dannes et form for småt fællesskab. På min skole går der kun lige omkring 500 elever, hvilket gør at man kommer til at kende alle, og man ved hvem de forskellige på skolen er.

Da jeg fik af vide, at jeg skulle på en kristen skole blev jeg lidt skeptisk, men mit syn på det er fuldstændigt ændret! Jeg har det SÅ fedt på min skole, og tror hellere jeg ville være her, end på en offentlig skole."

Ved du allerede nu, at du vil på en Private High School så angiver du dette, når du udfylder det uforpligtende ansøgningsskema til uddannelse i USA. Du kan også blive flyttet til Private High School programmet senere i forløbet.

Ansøg om at komme på Private High School, ved at trykke på knappen herunder.

Ansøg nu​

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.