​High School​

Det er en fantastisk spændende tid, når du er mellem 15-18 år. Du er ved at blive voksen, du længes efter frihed, længes efter at stå på dine egne ben, og du har frem for alt stor lyst til at se og opleve verden og prøve kræfter med en anden kultur. Som udvekslingsstudent har du chancen for at opleve den store verden på egen hånd under trygge forhold og samtidig forbedre dit faglige niveau og blive flydende i værtslandets sprog ved at studere i udlandet. 

Begge dele kommer dig til gode i dit fortsatte skoleforløb i Danmark efter hjemkomst. Rejs efter 9. klasse, 10. klasse, 1.G eller 2. G. eller hvis du er i gang med en anden ungdomsuddannelse. Men først og fremmest: Rejs og studer i udlandet som udvekslingsstudent når tidspunktet føles rigtigt for dig, og du lever op til alderskravene - dem kan du tjekke her på vores hjemmeside. Uanset hvornår du rejser på studie i udlandet, så kommer du styrket hjem til dit fortsatte skoleforløb - både personligt og fagligt. 

Du kan læse mere om High School programmerne og om de forskellige destinationer i vores brochure eller gå til vores destinationer her

Brochuren kan du hente herunder lige når det passer dig. Vi skal ikke først have navn og adresse, m.m. for at du for adgang til brochuren:

Download vores High School brochure​

Hvad går et udvekslingsophold ud på og er det mon noget for dig at blive udvekslingsstudent? Læs nogle af beretningerne fra vores tidligere elever, klik her

Ansøgningskrav:
Hvem kan blive udvekslingselev? Læs om kravene til vores udvekslingselever, klik her.


Vent ikke for længe, for der er restriktive regler for, hvor gamle udvekslingselever må være for at komme på et High School ophold.

Derudover har landene kvoter for, hvor mange udvekslingsstudent de vil have, og nogle lande bliver hurtigt udsolgt. Generelt gælder det, at jo tidligere du søger jo bedre - så er der også god tid til at finde en værtsfamilie og en High School til dig når du skal studere i udlandet.​

Uforpligtende High School INFOMØDE - Klik her

Bemærk, der er INGEN tilmeldings- eller interviewgebyr hos MyEducation, ligesom vi heller ikke har skjulte gebyrer i form af flyskatter eller lignende.

Vil du selv have indflydelse på hvor du skal bo?

I så tilfælde har du følgende muligheder:

  • Direct Placement:
    Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv har fundet en værtsfamilie. I må bare ikke være i familie, og værtsmor og værtsfar må ikke begge være danskere, og sproget der tales i familien skal være værtslandets. Vi refunderer efter din hjemkomst kr. 5.000,- hvis du selv kommer med din værtsfamilie, som kan godkendes til programmet og alt går vel under opholdet. En Direct Placement forudsætter at den lokale High School vil optage dig til et studie i udlandet.

  • Premium Choice High School, USA & Canada. Med dette program vælger du lige netop det skoledistrikt og dermed stat du vil til. Du vælger blandt de skoledistrikter, der har valgt at være med i Premium Choice programmet. Du kan på forhånd orientere dig om de aktiviteter, der er på skolerne i distriktet. Det eneste vi så mangler er, at finde en værtsfamilie i skolens område - det kan garanteres fordi Premium Choice High School er det eneste program, hvor familier får økonomisk tilskud - på de øvrige High School programmer er det forbudt.
    ​For at læse mere om Premium High School, klik her.

  • Private High School, USA. Vi har to forskellige programmer for privatskoler: Private High School Classic & Private High School Preferred. Private skoler vil meget gerne optage udenlandske elever der ønsker at studere i udlandet, da de kræver betaling. Med Private High School Classic vil du få en liste med 7 - 9 skoler i forskellige stater, som gerne vil optage dig. Du skal så prioritere ud fra listen, og vi vil så forsøge at finde en familie ud fra din prioritering. Ligesom på det almindelige High School program er det ikke tilladt med betaling til værtsfamilien. Med private High School Preferred kan du vælge netop den skole i programmet, som du ønsker. At det kan lade sig gøre at garantere en bestemt skole og dermed en værtsfamilie, der bor i skoledistriktet, skyldes, at der ved Private High School Preferred er økonomisk tilskud til værtsfamilier.
    ​For at læse mere om Private High School, klik her.

Se vores priser her »

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om MyEducation

Kontakt os​

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk

 © Myeducation 2017 -  Alle rettigheder forbeholdes.